Audilex

 

Projektet Baseline

At udvikle en app til upload af præcedenser i størrer juridiske sager i U.K til uddannelsesmæssige formål.PROBLEMER OG LØSNINGER

I de sidste århundreder har der været et stort antal mærkesager, som ikke er oversat, og som ikke let tilgængelige. Audilex applikationen leverer nu en lang liste over præcedenser for studerende, der studerer deres uddannelse på det juridiske område

Følgende er nogle af kategorierne af præcedens tilfælde:
Selskabsret, M & A, forfatningsret, kontrakter, international ret, strafferet, torts og delicti mv.

De, der følger lov-studier eller er interesseret i at erhverve viden fra lovområdet, kan få stor nytte af denne applikation.

Kontakt os i dag!

App Funktioner

  • Facebook login og applikationen henter dine nødvendige detaljer.
  • Listen over præcedenser er blevet formateret på engelsk, da det er det mest almindelige anvendte sprog.
  • Præcedenser uploades i lydformat, så brugerne kan øve høreevne og få en konkurrencemæssig fordel, fordi i lovområdet er det meget vigtigt at kunne høre korrekt. Præcedenser er normalt i læsningsformat, men vi har formateret det i lyd, så brugerne også kan høre dem, mens de udfører fritidsaktiviteter.
  • Lydfilerne er tilgængelige for download, så brugerne kan høre dem i offline-tilstand.
  • Punkter og tidssystem for pr dag, uge ​​og måned, så alle dedikerede elever kan holde øje med, hvor meget de har dækket. Desuden er dette system også tilgængeligt for kategorier, så brugerne ved, hvor meget tid de har brugt i hver kategori.
  • Quiz funktion er implementeret, så brugerne kan besvare spørgsmål baseret på de nylige præcedenser, de hørte/studerede.