WEB OG MOBILE APP UDVIKLING I DANMARK

Vi er et professionelt og resultatorienteret team.

We App It er et app og webbureau i Danmark, der dækker over web og app udvikling, med konkurrencedygtige priser, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

We App IT er et firma, med et professionelt og resultatorienteret team, der tilbyder en bred vifte af mobile app og web udviklingstjenester i København og resten af Danmark. Hos We App Iy forstår vi dine behov og kan udvikle apps og websites af høj kvalitet, ud fra dine ideer, uden at budgettet skal være en begrænsning. Du kan også trygt overlade dine større projekter til os, der involverer software, hjemmesider, brugerdefineret integration, hybrid eller native apps i iOS og Android.
Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring med offshore både i Indien og i Østeuropa, så derfor har vi valgt at have vores udvikler og designer placeret i Indien, der gør vores priser konkurrencedygtige, men uden at gå på kompromi med prisen.

HAR DU EN IDE?

 
 

VORES LØSNINGER


Vi tilbyder komplette stabile it-løsninger til kunder, både til startups og virksomheder.

Vores tjenester omfatter ikke kun mobile applikationsudviklingstjenester til Android og iOS, men også tilpassede software systemer, hjemmesider samt IoT-løsninger.

IT consultancy
IT Consultancy
Mobile App Development
Mobile Apps
Internet Of things
IoT Apps
VORES STRATEGI

Som et professionelt og resultatorienteret team gør vi det til vores prioritet at opfylde dine individuelle krav, forretningsbehov og mål.

Ved hjælp af den nyeste teknologi, faglighed og værktøjer skaber vi tilpassede web og mobilapplikationer, der passer perfekt til dine forretningsbehov og domæne-specifikke funktioner.

HVORFOR OS?

  • Vores danske team har mere end 30 års erfaring med offshore og softwareudvikling.
  • Vi kan også hjælpe dig, hvis du ikke kan finde nogle dygtige softwareudviklere i Danmark, da vi har et team af højtuddannede udviklere i Indien.
  • Vi udfører arbejdet gennem relationer og effektiv kommunikation, så både kunden og udviklerne lærer hinanden at kende, hvilket gør samarbejdet bedre.
  • Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, så alle kan være med på de nye web og app-trends, både for private og erhverv. Vi har den viden og erfaring, der er nødvendig, for at få dit produkt til den bedste pris og med den højeste kvalitet - so let’s app it!