JEG HAR EN IDE TIL EN APP, HVAD ER NÆSTE SKRIDT?

Det er fantastisk, at du har en ide. Næste skridt er at få afklare din ide til din app og svare på tre vigtige spørgsmål:

Næsten altid ja!

Du kan få en ide om vores omkostninger fra dette link . Vælg de funktioner du gerne vil have, og du vil få en estimering med det samme, så du ved hvilket prisniveau app’en ligger i.

Med den rigtige idé har de fleste ideer potentialet til at være rentable, det er dog ikke en garanti We App It kan sikre.
Hos We App It hjælper vi med at besvare alle dine spørgsmål næsten umiddelbart efter et indledende møde. Vores team vil sørge for at give et upartisk og professionel rådgivning til alle potentielle kunder.

Udviklingsprocessen

Hvis du er i Danmark, er vi altid klar til at møde dig for at tale om dine krav.

Du kan også sende dine dokumenter via e-mail, eller hvis du ikke har det skrevet ned, kan du dele dine ideer over Skype/Video eller over telefonen.

Hvis du har wireframes/prototype klar, så er det fantastisk! Hvis ikke, kan vi altid hjælpe dig.

Ved første konsultation hos We App It, giver vi kunden et forsigtigt tilbud. Derefter vil vi gå i en dybere og mere detaljeret dialog med kunden, og vi vil derefter kunne give et endeligt tilbud incl projektspecifikationer.

Hvor lang tid det tager at bygge en app, kan variere fra projekt til projekt, der kan gå fra få uger til flere måneder. Hos We App It arbejder vi inden for enhver realistisk tidsramme, der sikrer, at hvert projekt opfylder deadline. Vi vil ikke påtage os et projekt, medmindre vi er sikre på, at vi vil overholde fristerne.

BETALINGSPROCESS

For hvert projekt foreslår We App It en betalingsproces baseret på projektets milepæle spredt over den aftalte tidslinje. Da hvert projekt er unikt, er We App It fleksible for at tilpasse sig kundernes betalingsbehov, hvis det er muligt.
Hver milepæl er knyttet til en betaling, så når en bestemt milepæl er nået, forventer vi, at klienten betaler for det. På denne måde behøver klienten ikke at betale hele beløbet og kan også se fremskridt, før han foretager den næste betaling.

Hvis din projektsucces er baseret på en fremtidig indkomst, vil vi altid give en ærlig og upartisk faglig feedback. Vi går ikke ind for at tage projekter, der ikke vil gavne vores kunder.

Efter lancering

Ja, succesen med din app er meget vigtig for os. Vi tilbyder en meget omfattende drift aftaler til alle vores kunder, prisen forhandles ud fra kundes behov, herunder 3 måneders gratis support efter app lancering.

Lancering af app’en

Klienten beholder ejerskabet af applikationen og dens kildekoder efter afslutningen af ​​projektet og betalingerne.

Ja, når den endelige betaling er lavet, levere vi hele kildekoden, nøgler, legitimationsoplysninger, dvs alt relateret til dit projekt.

Når udviklingen er gennemført og godkendt af klienten, uploader vi appen til Play-butikken til Android-appen og Apple Store til iOS-appen. Mens Android app bliver leveret inden for få timer, kan iOS-appen tage op til 7 dage for at få godkendelse fra App Store Reviewing Team.