Planlægning er nøglen til succes for ethvert projekt, og det er vores højeste prioritet at lave en velformuleret og beregnet plan.
Hos We App IT vurderer vi at lave en plan med vores kunder som det vigtigste skridt, når vi påtager os et nyt softwareprojekt.

Vores kvalificerede og erfarne team forsøger at afklare kundens forventninger og giver kunderne professionel feedback og rådgivning. Dette sikrer, at vores team såvel som vores kunder har forstået alle krav, inden et detaljeret og præcist tilbud kan udarbejdes.

TRIN 1: FORSTÅELSE AF DIT KRAV

Detaljeret projektoversigt
Når vi har modtaget din feedback på projektplanen, som vi har udarbejdet baseret på vores forståelse af din ide og dine behov, i dette projektoversigt forsøger vi at imødekomme alle de funktioner og elementer, vi tidligere har diskuteret, samt alle detaljer vedrørende projektet, herunder grafik. Vi specificerer også alle teknologiske krav.

Afslutning af projektspecifikationerne
Et fuldstændigt og endelige specifikations PDF-dokument, der indeholder alle aftalte aspekter af projektet, udarbejdes og leveres til dig. Det omfatter en NDA og det endelige detaljerede tilbud, og en forventede tidslinje for projektets gennemførelse.

Alternative Text

TRIN 2: PROTOTYPE

Når projektets specifikationer er afsluttet, udarbejder vi en prototype af projektet for dig. Dette giver dig ideen om dit produkts endelige udseende.

Du får en klar ide om hvordan brugerne vil interagere med appen.

Alternative Text

TRIN 3: APP DESIGN

Før vi begyndte med udviklingsprocessen, modtager vi din tilbagemelding på brugergrænsefladens design, grafik, og multi-touch-bevægelser fra appen og tilretter prototypen efter feedback. Dette sikrer, at vores vision er i overensstemmelse med jeres.

Alternative Text

TRIN 4: UDVIKLING

Vores erfarne og kvalificerede team begynder at udvikle dit projekt, når alle planlægning og specifikationer er på plads. Vores team arbejder for at gøre din vision til virkelighed ved hjælp af opdaterede teknologier, så det endelige produkt, der leveres, er kompatibelt med de fleste platforme.

Vi holder dig opdateret med arbejdet fremadrettet hver uge, ved at sende dig udviklingen via testfly (iOS) eller en alfa (Android). Dette hjælper dig med at give en feedback og anmeldelser om den aktuelle udvikling, så vi kan foretage ændringer i overensstemmelse hermed.

Designstrategien, UX, og grafikken defineres meget tydeligt i denne fase, hvilket gør hele udviklingsprocessen mere klar, som sikre uforudsete overraskelser under projektgennemførelsen.

Alternative Text

TRIN 5: TEST

I test fases testen appen sammen med dig som kunden, da det er kunden skal skal teste om alle krav er opfyldt

Vores testproces omfatter også serverkapacitetstest, så du ved, hvor mange brugere serveren skal kunne understøtte. Dette bestemmes ud fra anslåede brugere over en tidsperiode og revideres med jævne mellemrum, hvis det kræves.

Our team works together tirelessly to make your vision a reality using updated technologies so that the final product that is delivered is compatible to most platforms.

Alternative Text

TRIN 6: LANGSERING

Dit Projektet er nu fuldført og gør din vision er gjort til virkelighed!

Denne applikation kan nu uploades til den relevante appbutik, hvorfra brugerne / kunderne kan downloade den.

Men vores samarbejde med dig stopper ikke her, vi vil sikre en hurtig og effektiv vedligeholdelse og support for at imødekomme dine behov.

Vores tjenester omfatter også en gratis 3 måneders support fra datoen for offentliggørelsen af din app.

Alternative Text